Des de l’AMPA oferim un servei de menjador amb cuina pròpia i menús elaborats amb productes de comerç local. L’objectiu és oferir la millor qualitat/preu seguint una dieta equilibrada.

Pel curs 2023/2024 es fan tres torns de menjador:

Primer Torn
12:25 h

I3, I4, i I5

Segon Torn
13:15 h

1r, 2n i 6è

Tercer torn
13:55 h

3r, 4t i 5è

PREU:

  • Fix: 6,25 € (ús diari del menjador).
  • Esporàdic: 7 € (incloses despeses de gestió).

DIETES I INTOLERÀNCIES:

Si és necessari fer una dieta especial, s’haurà de comunicar al tutor/a de l’alumne i, si és superior a tres dies, s’haurà d’aportar informe mèdic. En cas d’al·lèrgia i/o intolerància a determinats aliments o règims continuats per motius de salut, cal portar certificat mèdic.

ALTRES INFORMACIONS:

  • El pagament sempre es farà a través de domiciliació bancària a primers de mes.
  • Per utilitzar el servei de menjador de forma esporàdica, podeu adquirir tiquets a la botiga de la web de l’AMPA.
  • Si un alumne/a usuari de menjador ha d’arribar tard a l’escola per causa justificada, cal avisar al tutor/a amb antelació o, si es fa el mateix dia, abans de les 10 h a la secretaria de l’AMPA.
  • Els rebuts que siguin retornats tindran un recàrrec de 3 € en concepte de despeses bancàries.
  • El deute acumulat per l’impagament d’un rebut motivarà la baixa de l’alumne del servei de menjador.
  • Les baixes del servei de menjador s’hauran de comunicar a la secretaria de l’AMPA abans del dia 25 de cada mes. Altrament, es passarà el cobrament del rebut.

Creiem important que el Projecte de Menjador inclogui una part d’aprenentatge pròpia de l’alimentació i de l’activitat educativa del lleure.

Els monitors/es no es plantegen una tasca únicament de vigilància, sinó també educativa. L’estona de menjador possibilita treballar els aspectes propis de l’hora de dinar i també aprendre a gaudir del temps lliure a través de l’organització del joc i d’aspectes creatius que desenvolupin l’autonomia personal.

Creiem important que el Projecte de Menjador Escolar sigui una continuïtat del projecte educatiu de l’escola. Per això ens hem marcat uns objectius relacionats amb l’acte social de menjar:

Objectius hàbits de nutrició:

  • Ajudar els infants en l’adquisició d’hàbits i actituds correctes al menjador.
  • Ensenyar a distingir els aliments corresponents al primer plat, segon i postres, i respectar-ne l’ordre. Ensenyar a utilitzar correctament els coberts i el tovalló.
  • Procurar que mantinguin una postura correcta a la taula.
  • Conscienciar de la importància de mastegar bé els aliments, fer-ho amb la boca tancada i sense soroll.
  • Habituar els alumnes a mantenir la taula neta, sense escampar-hi menjar.
  • Parlar amb un to de veu moderat.
  • Habituar els alumnes a menjar de tot i variat.
  • Habituar-se a acabar-se tot el menjar que tenen al plat progressivament.

Objectius de convivència:

  • Fomentar les actituds de respecte i tolerància tant amb els companys/es com amb els adults.
  • Afavorir l’acceptació dels companys.
  • Ensenyar a respectar les normes del joc.
  • Habituar-se a jugar al pati respectant les normes i les instal·lacions.
  • Fer entendre les raons que fan necessàries les normes d’higiene.